![Sweet and Sour Pork Ribs Sweet and Sour Pork Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27011123-043a-4d16-8f88-b31612062d8f/Derivates/ea0fe76c-75cb-48d3-858a-540878aef36b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut in small pieces (approx. 5 cm) (see tip)
- 50 g icing sugar, or to taste
- 50 g rice wine
- 50 g white vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Roast Pork Belly
4sa 25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min