Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice and Eggs
- 1200 g water
- 300 g rice
- 4 medium eggs
Pork Sauce
- 120 g onions, quartered
- 20 g sesame oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 40 g soy sauce
- 40 g mirin
- 40 g sake
- 1 tsp dried bonito flakes (see tip)
- 2 tsp sugar
- 100 g fresh green peas, cooked, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Soy Sauce Chicken
45min