Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Green Curry Paste
15 dk
Chickpea Sundal
6小时 45 分钟
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1sa
Lentil Curry (Dahl)
30 dk
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 dk
Pad Thai Noodles with Prawns
30 dk
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Tom Yum with Prawns
25 dk
Hot and Sour Prawn Soup
15 dk
Detoxifying Thai Soup
25 dk
Green Curry Chicken
55 dk
Keralan Fish Curry
30 dk