Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30p
Teochew Seafood Porridge
45p
Char Siu Pastries
6h 10 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40p
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Mapo tofu
15 dk
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35p
Yasai Yaki
25p
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30p