![Pajeon (Savoury Seafood Pancake) Pajeon (Savoury Seafood Pancake)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/270697.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min
Chicken porridge with century egg
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1hod. 15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55min