Apparaten en Accessoires
Potato Peratal
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
595 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
953 kJ /
228 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deepavali Festive Delights
16 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Sambhar Masala
25 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Rasam
20 Min
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Chapatis
1 Std.
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min