Apparaten en Accessoires
Potato Peratal
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
595 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
953 kJ /
228 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deepavali Festive Delights
16 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Sambhar Masala
25min
Scrambled Tofu
20min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Rasam
20min
Mutton Peratal
1u. 25min
Idli
15u. 40min
Vegetable Sambar
35min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min