Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp cloves
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated, chopped
- 450 g tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)
- 60 g cooking oil
- 600 g lamb shoulder, cut in cubes (5 cm)
- 100 g tomato purée
- 200 g hot water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, juice only
-
300
g baby okra, frozen
of 300 g ladies' fingers, stems trimmed off
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 784 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Balado Eggplant
Geen beoordelingen
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Masala Squid
25min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Chicken Rendang
45 min