Steamed Pepper Chicken
TM6 TM5

Steamed Pepper Chicken

3.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g white peppercorns
  • 60 g fresh ginger, cut in slices
  • 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
  • ⅛ tsp salt
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1200 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1667 kJ / 398 kcal
Eiwitten
52 g
Koolhydraten
11 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
2 g
Natrium
426 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten