Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g white peppercorns
- 60 g fresh ginger, cut in slices
- 2 whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper
- ⅛ tsp salt
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 ½ tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 426 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Ginger Pork
25min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Soy Sauce Chicken
45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min