Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g dried chickpeas
- 1000 g water, plus extra to soak
- 1 tsp fine sea salt
- 2 Tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ red onion, halved
- 2 - 4 dried bird's eye chilli
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp flaked coconut
- 12 fresh curry leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 601 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Puri
35 min
Curry Fish
35 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Masala Chai
15min