Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 350 g strong white bread flour
- 30 g milk powder
- 1 medium egg
- 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
- ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
- 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
- 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g coconut milk
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Green Curry Chicken
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Nyonya curry chicken bun
2 godz. 45 min
Peach Iced Tea
2h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 Std.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min