
Apparaten en Accessoires
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (optioneel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
438 kcal /
1832 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
66 g
Vezels
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland