Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Chawanmushi
1h 15 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min