Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Lemon Chicken
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Squid with Ginger and Soy
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min