
Apparaten en Accessoires
Sardine and Pea Pilaf
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
red onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
sultanas2 Tbsp
-
preserved red peppers cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried mint1 pinch
-
basmati rice rinsed300 g
-
water boiling, plus extra for soaking700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cinnamon stick1
-
tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)200 g
-
frozen green peas200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
flaked almonds, toasted for sprinkling
Voeding per 1 portion
Calorieën
512 kcal /
2157 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
74 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

store cupboard wonders
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland