Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardine Sandwich Filling
5min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45 min