Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min