Compatibele versies
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 140 g plain flour
- 120 g water, room temperature
- ⅛ tsp dried instant yeast
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp dried instant yeast
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 175 g water, room temperature
- 60 g milk
Topping
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
-
300
g San Marzano tomatoes, halved
of plum tomatoes, halved - 1 tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 2 lobster tails, meat only, cut in small pieces
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, shredded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2613 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple tart
1h
Falafel
24 Std.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Brioche
8h
Muffaletta Squares
2h 20min
Baguettes
3 godz. 45 min
Prawn Toast
35 menit
Potato Farls
1h 10min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Go-To Pizza Dough
1h