Apparaten en Accessoires
Versatile smooth soup
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
465 kJ /
111 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Mashed potatoes
50 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Vegetable soup
35 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Ratatouille
40 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Versatile chunky soup
50 Min
Tomato sauce
40 Min
Creamy courgette soup
25 Min