Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
of 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g cream, 30% fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Versatile smooth soup
45 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Chopped vegetable salad
10 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Asparagus cream soup
30 min
Salmon tartare
10 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min