![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
of 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1u. 15min
Steamed Banana Muffins
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 Std. 35 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min