Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
of 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy pea soup
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Split Pea Soup
2h 10 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Sugar Pie
45 min
Vegan coffee smoothie
10min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Loaded Potato Soup
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min