Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Gluten-free Sacher Torte
3sa 20 dk
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 godz. 45 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Lemon Garlic White Rice
35min
Onion Skin Broth
1h 5 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2h 20min