Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantou Buns
- 1 ½ tsp active dry yeast
- 40 g brown sugar
- 265 g water
- 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 10 g vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp salt
Butternut Squash Soup
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (2.5 cm)
- 30 g yellow onion
- 400 g butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (5 cm)
- 100 g russet potatoes, peeled, cubed (2.5 cm)
- 60 g raw cashews
- 700 g water (see Tip)
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- fresh mixed herbs, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 200 mg
Alternatieve recepten
Braided Milk Bread
2h 20min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35 min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2h 20min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min