Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantou Buns
- 1 ½ tsp active dry yeast
- 1 ½ oz brown sugar
- 8 ½ oz water
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 tsp vegetable oil, plus extra to grease
- 1 tsp salt
Butternut Squash Soup
- 1 oz unsalted butter, cold, cubed (1 in.)
- 1 oz yellow onion
- 14 oz butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.)
- 3 ½ oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 2 oz raw cashews
- 24 oz water (see Tip)
- salt, to taste
- white pepper, to taste
- mixed fresh herbs, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 200 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Egg Drop Soup
45 Min
Lemonade
5 Min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Braided Milk Bread
2h 20min
Homemade Lemonade
10min