Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Lemony Green Beans
20 Min