Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Broccoli Sauté
20 min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Lemony Green Beans
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Steamed Asparagus
35 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min