Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Broccoli Sauté
20min
Asparagus Sauté
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min