Compatibele versies
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
of 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optioneel)
-
20
g butter (optioneel)
of 1 tbsp cream (optioneel)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
of 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Meatloaf
1sa 20 dk
Creamy courgette soup
25 min
Apple cake
1sa
Tomato rice
30 min
Potato Gratin
1sa 10 dk
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1sa
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1sa 20 dk
Fruit ice cream
5 min
Chopped vegetable salad
10min
Fruit nectar
10min
Asparagus cream soup
30 min
Berry foam
10min