Apparaten en Accessoires
Floating islands
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
-
egg yolks6
-
milk450 g
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue islands
-
sugar30 g
-
egg whites6
-
salt1 pinch
-
liquid caramel (optioneel) (see tips)30 g
-
pistachio nuts, unsalted (optioneel) chopped25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Meat stock paste
45min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Béchamel sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Plum slice
1u. 30min
Floating Islands
40min
Cherry clafoutis
1u. 5min
Cheesecake (unbaked)
5u. 30min
Berry foam
10min