Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
- 6 egg yolks
- 450 g milk
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch salt
- 30 g liquid caramel (see tips) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Béarnaise sauce
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fruit nectar
10min
Berry mousse
4h 50min
Apple tart
1 godz.
Duck foie gras
24 Std.
Floating Islands
40 min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min