Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Apples
- 4 dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored
- 2 - 3 Tbsp lemon juice
- 500 g water
Cider Sabayon Sauce
- 50 g sugar
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 160 g dry cider
- 2 tsp cinnamon sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Papaya Sorbet
15 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min