Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g blanched almonds
- 200 g dark chocolate, 70% cocoa solids, pieces or callets
- 180 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 medium eggs
- 2 tsp icing sugar, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2769 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 51.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5 min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 Std. 35 Min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Apple Marinade
Geen beoordelingen
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Honey and Blood Orange Cake
2h
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min