Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 30 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
-
15
g fresh yeast, crumbled
of 1 ½ tsp dried instant yeast, crumbled - 1 egg yolk, from medium egg
- 300 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
Filling
-
50
g halved walnuts
of mixed candied fruit - 50 g unsalted butter, soft
- 60 g sugar
- 2 Tbsp ground cinnamon
Icing
- 20 g egg whites, lightly beaten
- 50 g icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434.9 kJ / 342.9 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
Alternatieve recepten
Milk Bread
2h 20min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Pesto Star Bread
2h 50min
Herb Bread
1h 10min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Five-seed bread
1h 50min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Cheese Straws
30min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Mango Swiss Roll
40min