Apparaten en Accessoires
Mango Swiss Roll
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
8 slices
Ingrediënten
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1189 kJ /
284 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
31.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Apple Cake
1u.
Tropical Fruit Orange Cake
2u. 40min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2u. 10min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2u. 30min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1u.
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Black Forest Trifle
1u. 45min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3u.
Gingerbread Chocolate Cake
4u. 30min
Apple Crumble Cake
1u. 10min
Fresh Fruit Tarts
7u. 5min
Milk Chocolate and Banana Cake
3u. 35min