Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 dk
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Choux Pastry
2sa
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2sa
Tiramisu
5sa 20 dk
Raspberry and Vanilla Éclairs
2sa
Arctic Roll
14h
Fruit Tart with Camomile Custard
2sa
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2u. 45min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min
Mango Swiss Roll
40 min