Apparaten en Accessoires
Fresh Fruit Tarts
Voorbereiding 1u. 10min
Totaal 7u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
2423 kJ /
578 kcal
Vetten
26 g
Koolhydraten
73 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mango Swiss Roll
40 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Marble Cake
2 godz. 10 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min