Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Choux Pastry
2 Std.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Crème Pâtissière
15min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Mango Swiss Roll
40min