![Fresh Fruit Tarts Fresh Fruit Tarts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83E6B29B-4BDC-4D26-AAD7-2DEE59AAB83E/Derivates/24abe265-d49f-4490-88be-b31ea5d18afa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 500 g whole milk
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2423 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Red Velvet Cake
1ч. 20 мин.
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Pear Frangipane
1ч. 30 мин.
Fruit Tart with Camomile Custard
2ч.
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Mango Swiss Roll
40 мин.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Strawberry Bavarois
6h
Sticky Toffee Sponge Cake
1ч. 30 мин.