![Blueberry and Lavender Bundt Cake Blueberry and Lavender Bundt Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B20309DA-F0EF-4B7A-875C-218B7E929A61/Derivates/2155852B-2E59-4375-939A-2301AD810992.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 270 g caster sugar
- 1 ½ tsp edible lavender
- 175 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 100 g buttermilk
- 320 g self-raising flour
- 3 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 200 g fresh blueberries
Lavender Icing
- ⅛ - ¼ tsp edible lavender, to taste, plus extra for garnishing
- 250 g caster sugar
- 6 tsp water
- food colouring paste, purple, as desired
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1747 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 Std.
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Sherry Panettone
5h 15min
Honey Almond Coffee Cake
1 Std.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Mango Swiss Roll
40 Min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min