Apparaten en Accessoires
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
1747 kJ /
418 kcal
Vetten
13.9 g
Koolhydraten
68.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Orange Marmalade Muffins
40 Min
Black Velvet Halloween Cake
1 Std.
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Lemon cake
2 Std.
Crème caramel
2 Std. 45 Min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 Std.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min