Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 115 g milk
- 60 g water
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast - 420 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 large egg
- 35 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp garlic powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
Pesto
- 250 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 40 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pine nuts
- 2 garlic cloves
- 40 g fresh basil leaves
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- 120 g passata
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Muffaletta Squares
2h 20min
Pistachio Almond Twists
45min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Caramelised White Chocolate Bark
18 godz.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Herb Bread
1h 10 min
Pitta Bread
2h
Mango Swiss Roll
40min
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min