![Orange Curry Dressing Orange Curry Dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBC86651-FE7B-4B6D-AF28-86AEAA23077A/Derivates/9B8B8EA7-517F-4E14-9F77-A1E9D8BB4704.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut oil or other nut oil
- 1 piece orange peel (1 cm x 3 cm)
- 130 g orange juice, freshly squeezed
- 30 g shallots, halved
- 20 g hot mustard
- ½ tsp curry powder
- ½ tsp salt
- 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1957.9 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 50.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Red Cabbage
1 Std.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Pickle (Achcharu)
48 Std. 30 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Yoghurt Dressing
5 Min
Rustic Bread
2h
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min