Apparaten en Accessoires
Orange Curry Dressing
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange peel (1 cm x 3 cm)1 piece
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
shallots halved30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Calorieën
468 kcal /
1957.9 kJ
Eiwitten
0.7 g
Vetten
50.3 g
Koolhydraten
5.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Natrium
347.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Grated Carrot Salad (TM5)
10 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Plain Yoghurt
14 Std.
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Mayonnaise
5 Min
Tequila Refresher
5 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Rustic Bread
2 Std.
Rustic bread
2 Std.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min