Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground ginger
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- 1500 g water
-
4
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp vegetable stock paste - 200 g dried red lentils
- 1600 g tinned chopped tomatoes
- ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, adjust to taste
- 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 899 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Carrot and Coriander Soup
25min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Creamy Tomato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min