
Apparaten en Accessoires
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
lentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optioneel)¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
187.4 kcal /
784 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
12.9 g
Koolhydraten
15.1 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
483.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everyday Favourites
16 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland