Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 160 g Roquefort cheese, in pieces
- 180 g crème fraîche
- 1 - 2 pinches ground white pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3u. 15min
Beurre Blanc
20min
Choron Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Mustard Dill Sauce
2h 15 min.
Béarnaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55min
Provençal tart
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min