Apparaten en Accessoires
Roquefort Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1643 kJ /
398 kcal
Vetten
39 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide Ossobuco
12u. 40min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Pumpkin Pie
5u.
Rum Babas
3u. 45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Floating Islands
40min
Sicilian Caponata
30min
Artichokes Romana
50min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Bordelaise Sauce
55min
Aïoli
5min