Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 dk
Palmiers Two Ways
1 godz. 40 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Piped Raspberry Mousse
1sa
Trout with hollandaise sauce
50min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min