Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Fresh Fruit Tarts
7sa 5 dk
Peruvian Ceviche
1h 15min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Floating Islands
40 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Roasted Red Pepper Shots
30 Min