Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Chocolate cake
45min
Piped Raspberry Mousse
1h
Bordelaise Sauce
55min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Lemon Tart
4 godz. 30 min