![Pissaladière Pissaladière](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F37A4EB3-AC1E-4010-BAFD-20591B144DD7/Derivates/DE048463-1C6A-4A75-A61D-386262E7FE2A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Springtime Risotto
55min
Risotto with Broccoli Rabe
30min