Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Sicilian Caponata
30 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Gazpacho
1h 15min
Yoghurt Dressing
5 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Pea and Courgette Tarts
1ωρ.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1ωρ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.