Apparaten en Accessoires
Crema catalana
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
milk full-fat1000 g
-
egg yolks10
-
sugar (200 g for the recipe and 100 g for burning)300 g
-
cornstarch40 g
-
1 tsp vanilla aromavanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
lemon zest from 1 lemon
-
cinnamon stick1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.34 g
Calorieën
1854 kJ /
445 kcal
Vetten
16.54 g
Koolhydraten
62.69 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Pisco Sour
10min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1u.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1u.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Pisco Sour
10min
Berry halva semifreddo
4u. 10min
Raw kibbeh
15min
Panna cotta
6u. 15min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4u. 30min