Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filo Coil
- 100 g blanched almonds
- 125 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 1 lemon, finely grated zest only
- 125 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 egg white, from medium egg
- 100 g unsalted butter, diced
- 8 sheets filo pastry
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch ground cinnamon
- 15 g flaked almonds
Syrup
- 75 g orange juice
- 140 g honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4853 kJ / 1160 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Panna Cotta
6h 15min
Pecan Pie Tarts
2 Std. 25 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Pear Frangipane
1h 30min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Strawberry Bavarois
6 Std.
Sherry Panettone
5h 15min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min