Apparaten en Accessoires
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
Voorbereiding 20min
Totaal 6u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Panna Cotta
-
double cream300 g
-
caster sugar115 g
-
gelatine leaves2 ½
-
whole milk100 g
-
buttermilk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Mango
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
mango peeled, sliced (3 mm)100 g
-
lime juice only1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
2406 kJ /
578 kcal
Vetten
41 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon meringue tart
2u. 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Frangipane Cake
1u. 45min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Almond Tuiles
1u. 30min
Choux Pastry
2u.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2u. 30min
Pear Frangipane
1u. 30min
Beurre Blanc
20min