Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ice Cream
- 200 g milk
- 300 g double cream
- 100 g caster sugar
- 100 g honey
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 1 orange, finely grated zest only
- 1 cinnamon stick, broken in pieces
- 1 vanilla pod, seeds only
- ice cubes
Sauce
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 40 g brown sugar
- 260 g orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)
- 200 g port wine
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 186.8 kJ / 44.6 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Chocolate Soufflé with Orange
45 dk
Classic Zabaglione
15 min
Shellfish Nage with Champagne
1sa 5 dk
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Brioche Berry Pudding
1h
Salted Caramel Shortbread
3h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2sa 30 dk
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min