Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 600 g strong white bread flour
- 3 tsp dried instant yeast (12 g)
- 380 g water, warm
- 20 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- coarse salt, for sprinkling
Assembly
- 1 garlic clove
- 1 stick celery, cut in 3 pieces (approx. 80 g)
- 30 g shallots, halved
- 50 g pitted black olives
- 100 g green olives, pitted and stuffed with pimento
- 2 roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (approx. 150 g)
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 150 g salami, sliced
- 130 g mortadella, sliced
- 10 slices Emmental cheese
- 250 g fresh mozzarella, drained well, sliced thinly
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1060 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Baguettes
3h 45min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Baklava
1j 10 menit
Pitta Bread
2h
Quiche Lorraine
45 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45 min
Chorizo Bread
1 Std. 30 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Peshwari Naans
2h