Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g dried instant yeast
- 320 g water, warm
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g olive oil
Lamb Filling
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
- 500 g lamb mince, broken in pieces
- 50 g toasted pine nuts
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 100 g water
- 4 tsp sesame seeds
- 250 g natural yoghurt
- 1 Tbsp sumac
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chana magaj
2sa 30 dk
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3sa
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Vegetable Spring Rolls
2 Std. 10 Min
Chocolate Brioche
5sa
Besan ki burfi
5sa 5 dk
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min