Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g dried instant yeast
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g olive oil
- 50 g plain yoghurt
- 260 g water, warm
- plain flour, for dusting
Filling
- 200 g Swiss chard
- 100 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 120 g feta cheese
Assembly
- plain flour, for dusting
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Pissaladière
1sa 30 dk
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 godz. 20 min
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 Std. 20 Min
Toum
15 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min