![Stuffed Moroccan Breads Stuffed Moroccan Breads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/198264.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Moroccan Bread
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g plain flour
- 150 g durum wheat semolina
- 300 g water
- 1 tsp ground turmeric (optioneel)
- 2 tsp fine sea salt
Spicy Beef Filling
- 100 g onions, halved
- 1 bunch fresh mint, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh coriander, leaves only (15 g)
- 300 g beef mince, broken up
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ - ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground white pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Polenta Cake
1h
Umali
1h 25min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 Std. 45 Min
Lamb Kebobs
3h
Almond Honey Semolina Cake
1h
Chocolate Chilli Ice Cream
13 godz. 15 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Prawn Chow Mein
45min
Coconut Pie
1 godz. 35 min