Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Moroccan Bread
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g plain flour
- 150 g durum wheat semolina
- 300 g water
- 1 tsp ground turmeric (optioneel)
- 2 tsp fine sea salt
Spicy Beef Filling
- 100 g onions, halved
- 1 bunch fresh mint, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only (15 g)
- 1 bunch fresh coriander, leaves only (15 g)
- 300 g beef mince, broken up
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ - ½ tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground white pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sherry Panettone
5h 15min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Muffaletta Squares
2h 20min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Quiche Lorraine
45 Min
Pea Quiche
1h
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40 min
Curry Bread Rolls
2h 10 min.
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Bundt Cake
1h
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min