Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 min
Soft date cake with walnuts
1sa 10 dk
Semolina pancakes (Beghrir)
1sa
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1sa 20 dk
Chicken pastilla
1sa 10 dk
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 35min
Yogurt Cake
50 min
Moroccan Zaalouk
1h 5min