Apparaten en Accessoires
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1u.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Geen beoordelingen
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1u. 45min
Baklava
1u. 10min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2u.
Trout mousse
5min
Watermelon granita
6u. 15min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50min
Samosas
1u. 35min
Samke harra
35min