Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 270 g water
- 2 tsp dried yeast
- 1 tsp sugar
- 50 g olive oil
- 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Topping and baking
- 50 - 80 g za'atar or za'atar mix substitute
- 130 g olive oil
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1sa 10 dk
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Za'atar bread rolls
2sa
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1sa 45 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Red lentil soup with cumin
55 dk
Gazelle horns
1sa
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13u. 30min