Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 80 g dry-cured ham, diced
- 20 g oil
- 20 g plain flour
- 250 g water
- 200 g double cream
- 25 g lemon juice
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- 1 - 2 avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces
- 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata
30min
Courgette Omelette
40min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Chicken Provencale
1h
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1h 30min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Veracruz Fish
30min
Trout with hollandaise sauce
50min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Pasta alla Norma
50min