Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Gazpacho
1h 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Gazpacho
1h 15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Aubergine and Almond Dip
20min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min