Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 dk
Peruvian Ceviche
1sa 15 dk
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 dk
Roast Carrot Butter
1sa