Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp ground cumin
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4456 kJ / 1065 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 184 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 48 g
Alternatieve recepten
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Chick Pea Curry
35 Min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Orange and Coconut Squares
35 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Pasta alla Norma
50min