Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp ground cumin
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 4456 kJ / 1065 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 184 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 48 g
Alternatieve recepten
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30p
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Puy Lentil Dip
45p
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Pear and Gorgonzola Risotto
30p
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Fennel Risotto
35p
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min