Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Fennel Risotto
35 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Portuguese Leeks
45 Min
Speedy Bassara
25 Min
Millet
45 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
Geen beoordelingen