Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)
- 1 tsp sugar
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ bunch fresh dill, leaves only
- 100 g tortilla chips, vegan
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 400 g kohlrabi, diced (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- 100 g vegan cream cheese
- 1 tsp agave syrup
- ¼ tsp ground black pepper
- sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Bolivian Rice Pilaf
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h