Compatibele versies
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1437 mg
Alternatieve recepten
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Macadamia Tahini Spread
5min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Springtime Risotto
55 Min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min